cantallops


dolmems

Rutas dels Dolmens

L'Alt Empordà és terra de dòlmens. A tota la comarca hi ha una cinquantena d'aquestes tombes megalítiques aixecades entre el 3.500 i el 1.800 a.C. La majoria d'aquestes contruccions es troben a la serra de l'Albera.

Planifica la teva ruta

uvas

D.O. Empordà.

L'actual vinyar de la Denominació d’Origen és majoritàriament d’antiga implantació, amb vinyes de més de 30 anys d'edat, circumstància que presenta característiques positives des del punt de vista de la qualitat del producte final ja que és conegut el fet que les vinyes velles produeixen vi de gran qualitat.

Més informació.

albera

Parc de l´Albera.

La serra de l’Albera s’estén pel tram oriental dels Pirineus, des del coll del Pertús fins a la Mediterrània. És un espai d’interès natural i paisatgístic de primer ordre, amb zones d’una vegetació frondosa, antiga i diversa, i edificacions i vestigis humans antiquíssims.

Parc natural de l´albera.

cap de creus

Parc Natural del Cap de Creus.

Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai de gran bellesa, dotat d’una configuració geològica singular, amb estructures i afloraments que formen un conjunt únic al món. L’efecte de la tramuntana ha fet que apareguin formes d’erosió capricioses i ha transformat el paisatge d’una manera molt especial.

Parc Natural del Cap de Creus.

Aigumolls

Parc Natural Dels Aiguamolls.

"Els Aiguamolls són molt valorats per raons de caire natural, però poques vegades es té en compte que aquí hi trobaràs la llum, el color, l'harmonia, l'equilibri, la proporció i la serenor, fruit de l'evolució de milers d'anys, que et permeten evadir-te, descansar, renovar-te i enfortir-te d’una manera absolutament lliure."

Parc Natural dels Aiguamolls.


by:Tendenciaweb